Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Milyen színű babakocsit válasszak?

Milyen színű babakocsit válasszak?
Világos vagy sötét szín a jobb? Témánk a szülők nagy dilemmája.
A színek terén legjobban megosztó témák a fekete vagy hófehér babakocsik, illetve a világos vagy sötét szín dilemmája. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Mérlegelni kell, neked melyik a fontosabb. 
 • Koszolódás: A sötétebb babakocsin nem látszik ha koszolódik. 
  Egy világos vagy hófehér babakocsi pontosan ugyan annyira koszolódik mint a sötétebb árnyalatok..ezeken csupán hamarabb észreveszed ha koszos lett. Ha ilyet tapasztalsz, biztosan nem hagyod, hogy gyermeked a koszban üljön. Így ez előny is lehet, nem csak hátrány.
   Ha a babakocsi sötét színű, lehet hogy egy alapos tisztítás már rég ráférne, de a színe a koszt is elrejti, így észre sem veszed miben csücsül a babád. Megjegyzés: eladások számában egyenlőséget mutat a fekete és fehér babakocsik aránya. 

   
 • Szívja-e a meleget? A második tévhit, miszerint a fekete szín (sötét színek) szívja a meleget, míg a világosabban nem. Szeretném ezt eloszlatni. Fontos, hogy a babakocsiban nem egy zárt, sötét "buborékban" fekszik majd a gyermeked, mint pl. egy autóban. A babakocsik mózese felül nyitott, a kuplán extra szellőzőrés is nyitható, illetve a legtöbb mózes alulról is szellőztethető. A sport részben és az autós ülésben szintén teljesen nyitott tér van a gyermek körül, mintha egy fotelban ülnénk. Természetesen 32 fok melegben izzadni fog a gyermek az ülésben, ahogy mi is izzadunk, hiszen a testünk a hőmérsékletét szabályozni próbálja. Hőségben érdemes az alábbi termékeinket kipróbálni:
 1. hőségben a babakocsi mózesébe olyan lepedőt ajánlunk, ami jól elszívja az izzadságot, és hűsítő érzetet kelt. 
 2. a babahordozó autósülésre is készül ilyen típusú huzat, frottírból és organikus pamutból is.
 3. a babakocsik sport részébe szintén kapható szűkítő betét és alátét is. Meleg időben a pamut anyagúak az előnyösebbek.

A választás tehát nem könnyű. Érdemes átgondolni, hogy melyik szempontok a legfontosabbak számodra és a gyermeked számára. Végül pedig ne felejtsük el, hogy a szín személyes preferencia kérdése is, és nincs egyetlen helyes válasz. A lényeg, hogy olyan babakocsit találj, amelyik megfelel a stílusodnak és az igényeidnek, valamint kényelmes és biztonságos gyerkmeked számára. Legfőképpen pedig, ne felejtsd el élvezni minden egyes pillanatot a babáddal, akár fekete vagy hófehér babakocsiban sétáltok, vagy éppen a sötétben vagy a világosban.

Az oldal tetejére