Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Babahordozó autósülések több típusban.

Ebben a kategóriában babahordozó autósüléseket és velük kompatibilis iso-fix bázis talpat talál. A babahordozók a megfelelő adapter segítségével rögzíthetők a babakocsik vázához is. Adaptert az alketrészek kategóriában talál, ha arra is szükség van.


  

A babahordozó autósülésekről általában.
Ezek a babahordozók mind szabvány autósülések. Menetiránnyal ellentétesen beköthetők az autóba, az autó biztonsági övével lehet rögzíteni. Semmi különösebb eszköz nem szükséges hozzá. A babahordozó alján megtalálja a narancssárga címkét, mely igazolja autósülés mivoltát, besorolását, a súlyhatárt ameddig használható lesz gyermeke számára. 

A babahordozó autósülések közötti különbségek röviden.
Mindegyik autósülésről azonosan elmondható, hogy az ár tartalmazza a hozzá való kupolát és a lábzsákot is. Némely esetben ezek nincsenek rajta a fotón, de kivétel nélkül benne lesznek a csomagban. Mindegyik ülés huzata levehető, mosógépben mosható. 
A Berry Baby kategóriában pár darab mintás autósülést talál, melyek mindegyike újszülött szűkítőbetéttel és gerinckiemelővel rendelkezik. 0-10kg, és 0-13kg-os változatot is talál közöttük.
A Kunert Carlo babahordozó autósülések mindegyike 0-10kg-ig használható. Ez a modell választható iso-fix rendszerre előkészítetett kialakításban is. Fejszűkítő betéttel felszerelt.
A Kunert Kent autósülések 0-13kg-ig használhatók, és iso-fix rendszerre előkészítettek. Szűkítő betétet tartalmaz.

Sima vagy iso-fixes hordozó?
Az autósülések között vannak olyanok, melyek iso-fix bázis talphoz előkészítettek. Ez azt jelenti, hogy a hordozók gördülő talpába gyárilag beépítésre került 2 kereszt irányú acél rúd, melyek segítségével a bázis talpra rá tudjuk csatlakoztatni az autósülést. Ezek nem állnak ki, az autósülés aljából, és sérülést nem okoznak az autó kárpitjában. Ha ezek az acél rudak nincsenek benne az autósülésben, akkor a babahordozó nem előkészített iso-fix rendszerre, bár ettől még autósülésként használhatók, a biztonsági övvel történt bekötést követően. Az acél csatlakozó rudak utólag nem beépíthetők. 
Olyan autósülés ebben a típusban (0-10kg, 0-13kg) mely önmagában közvetlenül csatlakozni tud az autó iso-fix rendszeréhez, nincs. Iso-fix bázis talpra mindig szükség van ha ilyen módon szeretnék rögzíteni az autósülést. Ha Ön előre tudja, hogy a későbbiekben bármikor szeretné használni a bázis talpat, akkor már rendeléskor iso-fix rendszerre előkészített babahordozó autósülést szükséges választania.

Milyen babakocsikra rögzíthetők ezek a babahordozók?
Szinte kivétel nélkül mindegyik rögzíthető Lengyelországból származó babakocsik vázához, a megfelelő adapter segítségével. Ez általában csak akkor nem működőképes, ha egy alacsony kategóriás babakocsi vázához szeretnének egy magas kategóriás babahordozót csatlakoztatni. Ha bizonytalan, segítünk Önnek. Ilyen esetben egy emailt szükséges küldeni nekünk a babakocsija vázáról, és megírni, melyik autósülést szemelte ki.

Miért jó a bázis talp?
A bázis talp segítségével az autósülés közvetlenül az autó kasznijához van rögzítve. Ezáltal nagyobb biztonságban tudhatja gyermekét. A bázis talp használatával a babahordozó autósülés bekötésére sem lesz szükség, elég csupán rátenni a talpra, és összecsatlakoznak majd. A bázistalp csak ezekhez az autósülésekhez lesz megfelelő. Más típusú, nagyobb gyerekek számára gyártott ülésekkel nem kompatibilis.