Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Kunert Univerzális műszőrme szegélyek, melyek stílusos kiegészítői a babakocsiknak

A babakocsira rögzíthető műszőrme stílusos babakocsi kiegészítő, amelyet azon szülők számára készítettek, akik arra törekszenek, hogy hangsúlyozzák a baba babakocsiját.
  • Rugalmas rögzítéssel helyezhető fel a babakocsira.
  • Univerzálisan bármilyen multifunkciós babakocsira megfelelő.
  • 3 színben kapható: barna, szürke, rózsaszín
Rendezés:

Babakocsi szegély - Kunert BROWN

Szállítási idő: 3-4 hét
Kunert műszőrme szegély, amely rugalmas rögzítéssel helyezhető a babakocsira.

 
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Babakocsi szegély - Kunert GREY

Szállítási idő: 3-4 hét
Kunert műszőrme szegély, amely rugalmas rögzítéssel helyezhető a babakocsira.

 
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Babakocsi szegély - Kunert PINK

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Kunert műszőrme szegély, amely rugalmas rögzítéssel helyezhető a babakocsira.

 
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Kunert műszőrme szegély - Stílusos és praktikus kiegészítő a babakocsikhoz!

Ha szeretné, hogy a kisbabája babakocsija kiemelkedjen a többi közül, akkor itt a megoldás: a babakocsira rögzíthető műszőrme dísz. Ez a praktikus és divatos kiegészítő azoknak a szülőknek készült, akik fontosnak tartják, hogy a babakocsijuk stílusos és kifinomult legyen.

A műszőrme dísz könnyen felhelyezhető a babakocsira, rugalmas rögzítéssel, és univerzálisan kompatibilis szinte bármilyen multifunkciós babakocsival. Elegáns megjelenésével és három különböző színválasztékával (barna, szürke, rózsaszín) garantáltan megtalálja a babakocsijához illő variációt.

A babakocsik mózesével a szőrme tökéletesen harmonizál, így biztos lehet benne, hogy az egész babakocsi összképe igazán esztétikus lesz.

A kényelmes csatokkal ellátott rögzítési rendszernek köszönhetően a műszőrme dísz könnyen és gyorsan felhelyezhető a babakocsi mózesére, így a használata rendkívül egyszerű. Emellett gyönyörű műszőrméből készült, amely a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, így nemcsak esztétikus, de tartós is.

Adjon hozzá egy kis eleganciát és stílust a babakocsijához a Kunert műszőrme babakocsi kiegészítővel, és élvezze a kényelmet és a divatot egyaránt!

Az oldal tetejére