Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Reklamáció

Kedves Érdeklődő!

Mit kell tennie ha a megvásárolt termék meghibásodott, esetleg hiányosan érkezett?
Ezekre a kérdésésekre igyekszünk válaszokkal szolgálni Önnek.

Ha babakocsival kapcsolatban jelentene be hibát:
Levele elküldése előtt kérem olvassa el a babakocsi rendelésével egyidőben már kiküldött karbantartási útmutatót. Az útmutatóban egy videó linkjét is megtalálja. Érdemes megnézni ezeket, mert a statisztikáink szerint a megkeresések több mint 70%-a a karbantartás elmulasztásának tudható be. Ha ez így van, a probléma könnyen orvosolható lesz otthon is.

Ha a probléma tobábbra is fennt áll:

Írásos bejelentést szükséges tennie. 
Ezt email-ben vagy postai úton is megteheti felénk.
Fontos, hogy vásárlóinknak segítséget nyújtunk a garanciális időszakot követően is. 
Keressen minket bizalommal ha probléma adódott a nálunk vásárolt termékkel.


E-mail: reklamacio@babakocsimania.net
Postacím: Berry Baby Kft, 4400-Nyíregyháza, Kinizsi Pál u. 10.

A levélbe kérjük írja bele az alábbiakat:

  • Rendelése sorszáma, vagy számla sorszáma. Bármilyen adatot elfogadunk, amiből be tudjuk azonosítani az Ön megrendelését.

  • Bejelentésekor kérjük mellékeljen fotót/videót a hibáról, hogy mi is láthassuk a problémát. Távol vagyunk egymástól, így a képek, videók elküldése megkönnyíti a megfelelő megoldás megkeresését. 

  • Ezt a jegyzőkönyvet fogják üzenetére válaszolva kollégáink elküldeni Önnek. Ön azonban már levele megírásakor is becsatolhatja részünkre, gyorsítva ezzel az ügymenetet.

Amennyiben garaniális időn belül vagyunk és jótállási (vagy egyéb) jogai érvényesíthetőnek bizonyulnak, úgy Önt költségek nem terhelik majd természetesen. Amennyiben a tőlünk vásárolt terméke már nem garanciás, úgy minden esetben kedvező árat igyekszünk kalkulálni Önnek.
Sokszor nem tudunk azonnal (pár órán belül) reagálni a megkeresésre, de nagyon igyekszünk. Kérjük várja meg amíg jelentkeznek kollégáink. 

Fontos megjegyzések:

  • Rendelése leadását követően az általunk küldött visszaigazoló levélben Ön részletes tájékoztatást kap/kapott arra vonatkozóan, hogy külsérelmi nyomokkal kiszállított csomag átvételét meg kell tagadni. Amennyiben Ön mégis külső sérüléssel vette át a kiszállított csomagot, úgy a hiba kijavítása nem garanciális kereteken belül zajlik.​
  • A csomagon belüli hiányosságot, termékhiányt átvételtől számított 14 napja van bejelenteni.

Mi fog történni a bejelentést követően?
Üzenetét, fotókat, (esetleg videót) elküldjük a termék gyártójának, illetve a megfelelő kollégánknak. Viszonylag rövid időn belül megszületik a döntés, hogyan tudunk a legcélszerűbben, leggyorsabban segíteni a Vásárlónak. A Jegyzőkönyv ide vonatkozó részét érdemes kitölteni, itt a Vásárló is előterjesztheti a számára legmegfelelőbb megoldást.
A javítást, cserét, új alkatrészt vagy tartozékot a gyártó minden termékéhez maga biztosítja. Számos termékünk esetében bár mi vagyunk az importőr, a termék külföldről érkezik, tehát nem mi gyártjuk. Várakozási idővel számolni kell míg el tudjuk küldeni a pót elemet, alkatrészt...stb. Esetenként a terméket, vagy annak egy részét kell a gyártóhoz eljuttatnunk. A szállítást futárszolgálat segítségével bonyolítjuk.

Mit kell tennie ha a megvásárolt termék sérülten érkezik házhoz?
A válasz rendkívül egyszerű: az átvételt meg kell tagadni, jegyzőkönyv kiállítását kell kérnie a futárszolgálat munkatársától.  Átvétel előtt gondosan át kell nézni a csomagot, és csak ezt követően szabad átvenni. Ez azért különösen fontos, mert a csomag átvételével Ön elismeri annak sértetlenségét. Ha megtörtént a baj, és Ön sérülten átvette a csomagot, úgy utólagosan be tudja jelenteni a problémát a futárszolgálat honlapjának megfelelő menüpontján. Ez azonban egy lassabb ügymenetet eredményez. Érdemes pár percet inkább a csomag átvozsgálására szánni. Ha így tesz, úgy a sérült termék visszaérkezik hozzánk, mi pedig küldünk Önnek egy új terméket. Az ügymenet így gyorsabb, és sokkal vásárlóbarátabb is. :)

Mit kell tennie ha a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését?
Ebben az esetben a Vásárló elállási joga érvényesíthető. A termék visszaküldésére Önnek 14 nap áll rendelkezésére. Kisebb termékek esetén ez egyszerűen kivitelezhető, csupán vissza kell csomagolni, és bármelyik futárszolgálattal visszaküldheti részünkre a számlán szereplő címre.
Fontos azonban tudnia, hogy egy nagyobb csomag esetén a visszaküldés szállítási díja jelentős költség lehet. Érdemes körültekintően eljárnia a rendelés leadása előtt, és a termékek mellett feltüntetett leírást gondosan átolvasni. Számos termékünk mellett videókat is elhelyeztünk, sokat segíthetnek ezek is a választásban. Ha még mindig lenne kérdése, érdemes írnia nekünk! :)Mire NEM vonatkozik a jótállás, garancia?
Ez egy gyakran elhangzó kérdés, ezért úgy gondoltuk, feltétlenül helyet kell kapnia ebben a menüpontban egy rövid magyarázat kíséretében. Pirossal bejelöljük Önnek a 2 gyakrabban előforduló problémát a listából. Ezekre fokozottan érdemes figyelnie, hiszen könnyen elkerülhetők megfelelő gondossággal. 

- a szállítás alatt bekövetkezett sérülésekre
A termékeink minden esetben hibátlan állapotban kerülnek lecsomagolásra. A szállítás alatt keletkező sérülésekért a futárszolgálat vállalja a felelősséget. (Fentebb részletesen kitértünk erre az eshetőségre.) 
a nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekre/hibákra.
Ilyen pl. a babakocsik oldal irányú rázása, mely a szerkezetet lazítja, lötyögőssé teszi. Itt kell említenünk a rendszeres és időszakos karbantartások elmulasztásából eredő meghibásodásokat is.
- a termék csomagolásának eltávolítsakor keletkező hibákra#slsérülésekre
A szikével, késsel óvatosan bánjanak kicsomagláskor. Inkább tartson 2x annyi időbe, csak sérülés ne érje a terméket. 
- a termékek lakásba való juttatásakor keletkezett hibákra#slsérülésekre
Főleg dobozok esetén fordult elő. Érdemes megfelelő erőben lévő segítséget szereznie az átvétel időpontjára ha ilyen csomagot (babakocsit) vár tőlünk.
- a túlterhelésből eredő hibákra#slsérülésekre
- a nap által okozott fakulásra

- a termék mivoltából az idő folyamán adódó hangokra rendeltetésszerű használat mellett

-------------------------------------------------------
ASZF-ünk-ben a jog nyelvén is elolvashatják a teljes tájékoztatót.

Az oldal tetejére