Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Multifunkciós babakocsi szettek és sport babakocsik a Berry Baby-től.

A Berry Baby multifunkciós és sport babakocsik kínálatával várja. Mindegyik babakocsi modell sok színben elérhető. Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja majd a megfelelőt. 
A babakocsik az alábbi kategóriákba sorolva érhetők el:

A Berry Baby márka.
A Berry Baby márka 2014 óta van jelen a magyar piacon. A márka által gyártott babakocsik Lengyelországból érkeznek. Az évek alatt a babakocsik termékpalettája folyamatosan bővült, kiegészült, így érte el a mai igen széles, 10 modellt számláló kínálatát. (A Berry Baby VARIO testvérbabakocsi már a raktárunkban várja a bemutatkozást.) Berry Baby babakocsi modellekkel mára már számos kereskedő partnert kiszolgálunk.

A Berry Baby márka és a Babakocsi Mánia webáruház:
A Babakocsi Mánia webáruház üzemeltetője a Berry Baby Kft. A márka birtokosa szintén a Berry Baby Kft. Kezdetekben a babakocsik is a berrybaby.hu webáruházban voltak megvásárolhatók. Az idő múlásával azonban a babakocsik részére új webáruház létrehozására volt szükség. Így az üzletágak és a logisztika cégen belül külön válhattak, a kollégák szakosodhattak, a munkavégzés egyszerűsödött számunkra. A berrybaby.hu webáruházban a babakelengye termékek megvásárolhatók, míg ebben a webáruházban a babakocsik és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékek kerültek. Egyidejű rendelés esetén természetesen tudjuk egybe csomagolni a 2 webáruházban rendelt termékeket. 

A Berry Baby babakocsi modellek közötti különbségek röviden:
A kínálatunkban lévő összes babakocsiban azonos, hogy defektmentes gél kerekekkel szereltek, bármelyikről is legyen szó.
Az Active és az F-pace sportbabakocsik. Nem tartozik hozzájuk mózes rész és autósülés. 
A Dimateo modell már 3in1 szett. Abban különbözik a többi multifunkciós babakocsitól, hogy ennek a mózese textil oldalfalú, míg a többi műanyag kagylós lesz. Ennek a váza egyébként a Luxét kapta meg, az ára pedig kedvezőbb a többitől.
A Lux babakocsi egy könnyű alu vázas, 2 teleszkópos modell. A Macaron egy vastagabb vázzal ellátott, szintén 2 teleszkópos vázon futó babakocsi. 
A Torrino és a Corrado testvérmodellek, ugyan az a 4 teleszkópos alu vázuk van. Közöttük dizájnbeli különbségek lesznek.
A Moon és a Marina babakocsik szintén testvér modellek, a sport és hordozó részük azonos. Köztük különbség a vázban és a mózes kialakításában, dizájnjában lesz. A Marina vázát kimondottan a középtermetű, vagy ettől  alacsonyabb anyukáknak szántuk, míg az összes többi Berry Baby modell megfelelő méretű lesz egy középmagas, vagy magasabb anyukának is. 
A Vario testvér- és iker babakocsink a 2022-es év újdonsága lesz. A fotózás már zajlik, így hamarosan bemutathatjuk.
Részletesebb termékismertető elérhető a Youtube csatornánkon is, illtve a babakocsik termékoldalán olvasható.

Megbízhatóság, garancia.
A babakocsik folyamatos fejlesztésének köszönhetően egy olyan megbízható terméket tudunk átadni Önnek, melyek több gyermeket is biztonsággal képesek kiszolgálni. A multifunkciós babakocsikra 2 év gyártói garanciát biztosítunk. A garancia leteltét követően sem kell azonban aggódnia, a szerviz háttér továbbra is biztosított minden babakocsi modellünkre.