Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Nyakpárna, utazópárna praktikus kialakításban és gyönyörű színekben

A Berry Baby nyakpárna, utazópárna praktikus kiegészítő gyermek autósülésbe, sport babakocsiba.
  • Alátámasztja a gyermek gerincének nyaki részét és megtámasztja vállait a hosszú utazások során.  
  • A nyaki részen a nyakpárna vékonyított, így valóban kényelmes lesz vele aludni, nem tartja ki a fejet hátradőléskor.
  • 2 pufi része megakadályozza a gyermek fejének előre biccenését, elgémberedését.  
Rendezés:

Nyakpárna - utazópárna - sárga csillagos - pamutvászon

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Alátámasztja a gyermek gerincének nyaki részét és megtámasztja vállait.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

A Berry Baby nyakpárna és utazópárna ideális kiegészítője gyermek autósüléseknek, sportbabakocsiknak. Ez a kifinomult kialakítású párna nem csak kényelmet és pihenést nyújt a gyermekeknek az utazás során, hanem biztosítja a gerincük és nyakuk megfelelő támogatását is.

Az utazópárna kialakítása kiemelkedő figyelmet fordít a gyermek nyaki részére. A vékonyított nyaki résznek köszönhetően rendkívül kényelmes az alvás, és nem tartja ki a fejet hátradőléskor. Emellett a párna két pufi része megakadályozza a gyermek fejének előre biccenését és elgémberedését, így garantáltan komfortos és biztonságos az utazás.

A párna anyaga bababarát 100% pamut. A töltet szilikonizált poliészter szál, ami tartós és könnyen karbantartható.

A Berry Baby nyakpárna és utazópárna könnyen mosható mosógépben, maximum 30 fokon. Ezzel megőrizheti a higiéniát és a frissességet az utazások során is.

Extra kényelem és puhaság jellemzi ezt a terméket, amely ideális gyermekeknek 1-6 év között. Ne habozzon, válassza a Berry Baby minőséget, hogy gyermeke mindig kényelmesen és biztonságosan utazhasson!

Az oldal tetejére