Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Szállítási díjaink minden esetben feltüntetésre kerülnek a termék mellett. A szállítási díjak 0-4.000Ft között változnak a leírásnak megfelelően.

A vevőnek lehetősége van a vételárat előre utalni, bankkártyával kifizetni a webáruházban, illetve utánvétes fizetést is választhat! Az utánvétel felára: 300Ft (szállítási díj felett fizetendő összeg)
A számlát Ön email és nyomtatott formában is megkapja.
Kérjük a termék dobozát kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
FONTOS!!! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Házhoz szállítás, információk:
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
A feladott csomagok esetén a szállítási díj (amennyiben a megrendelőlapon szerepel a tétel) a vásárló költsége.

Házhoz szállítás:

A házhozszállítást Cégünk ORSZÁGOSAN, Szállítási szolgáltató megbízásával végzi! FONTOS tehát, hogy a csomagokat NEM MI szállítjuk. Szerződött partnerünk erre a célra: DPD.
A futárok elérhetőségét NEM ismerjük, (közúti biztonságuk és munkavégzésüknek zavartalansága miatt) elérhetőséget nem ad ki a DPD. A szállítás MUNKANAPOKON 8-17 óra között történik.
A csomagok telephelyünkön történő átvétele után az Ön által megadott email címre üzenetben megküldik az értesítést a kiszállítás várható időpontjáról és az Ön csomagjának azonosítójáról!
Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagok átadását követően a kézbesítésig az ügymenetet,a logisztikát, a DPD szabályozza, így nem tudunk felelősséget vállalni helyettük az esetleges késésért, csúszásért, tájékoztatásuk hiányáért. Ezen okok miatt nem tudunk tájékoztatást adni a csomag órára pontos érkezéséről sem!

FIGYELEM!!! A Szállítási szolgáltatás háztól- házig tart! (nem viszi fel a futár az emeletre, a lakásba a megrendelt terméket) A lakásba való juttatásról a Vevő feladata gondoskodni!
A „házig” szó értelmezése: családi házaknál a kaput, társasházi lakásoknál a lépcsőház ajtaját jelenti!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! A megrendelést lemondását csakis a megrendelést követő 5. munkanapig áll módunkban elfogadni! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén (!!) áll módunkban ismételten elindítani!

 

Elérhetőségek:
Berry Baby Kft: 0630/42 43 942
Facebookon: Babakocsi Mánia
Web: www.babakocsimania.net
e-mail: maniababakocsi@gmail.com