Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Szállítási információk

Kedves Vásárlóink!

Termékeinket az alábbi országokba rendelheti meg házhoz szállítással: Magyarország, Németország, Ausztria. (Ha más országba szeretné a kiszállítást, kérem írjon nekünk levelet a maniababakocsi@gmail.com címre.

Szállítási díjaink minden esetben feltüntetésre kerülnek a kosár folyamat során, illetve a termékek adatlapján is.
A babakocsik szállítási díjai Magyarország területére való szállítás esetén: 0-4.000Ft között változik.
A babakocsik szállítási díja Németországba és Ausztriába: 12.000Ft
A kisebb csomagokra Magyarországi címre történő kiszállítás esetén 1.000-1.500Ft közötti szállítási díj kalkuláció várható. (Ha külföldre rendelne kisebb termékeket, úgy kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.)

Magyarországi kiszállítás esetén a vevőnek lehetősége van a vételárat előre utalni, bankkártyával kifizetni, illetve utánvétes fizetést is választhat! Az utánvétel felára: 300Ft (szállítási díj felett fizetendő összeg)
Németországba és Ausztriába rendelt csomagok esetén a választható fizetési módok: Előre utalás, bankkártyás fizetés.
A számlát Ön email és nyomtatott formában is megkapja.
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a termék dobozát kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!


Házhoz szállítás, információk:
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban, a futárszolgálat által előzetesen küldött email alapján.
Magyarország területén az MPL és DPD, míg egyéb országokba a GLS végzi a kiszállítást.

Házhoz szállítás:
A csomagok telephelyünkön történő átvétele után az Ön által megadott email címre üzenetben megküldik az értesítést a kiszállítás várható időpontjáról és az Ön csomagjának azonosítójáról!
Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagok átadását követően a kézbesítésig az ügymenetet,a logisztikát, a futárszolgálat szabályozza, így nem tudunk felelősséget vállalni helyettük az esetleges késésért, csúszásért, tájékoztatásuk hiányáért.

Kérdés esetén várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefon: 0630/42 43 942
e-mail: maniababakocsi@gmail.com