Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Kiváló ajándék ötlet minden kismama számára.

Kiváló ajándék ötlet minden kismama számára. Az ajándékutalvány 6 hónapig beváltható a kínálatunk bármely termékére, legyen szó babakocsi kiegészítőről, tartozékról, vagy magáról a babakocsiról. Az utalványt ki is postázzuk, így egy képeslap formájában Ön át is adhatja.
Az utalvány különböző értékekben vásárolható meg:
Rendezés:

Ajándékutalvány 5.000Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Berry Baby vásárlási utalvány. Ez egy tökéletes ajándék minden kismamának és babának.
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)

Ajándékutalvány 10.000Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Berry Baby vásárlási utalvány. Ez egy tökéletes ajándék minden kismamának és babának.
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)

Ajándékutalvány - 10.000 Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Ajándékutalvány babakocsira és kiegészítőkre 10.000 Ft értékben.
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)

Ajándékutalvány - 100.000 Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Ajándékutalvány babakocsira és kiegészítőkre 100.000 Ft értékben.
100.000 Ft (78.740 Ft + ÁFA)

Ajándékutalvány - 25.000 Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Ajándékutalvány babakocsira és kiegészítőkre 25.000 Ft értékben.
25.000 Ft (19.685 Ft + ÁFA)

Ajándékutalvány - 50.000 Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
Ajándékutalvány babakocsira és kiegészítőkre 50.000 Ft értékben.
50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)
Mikor válasszon ajándékutalványt egy konkrét termék helyett?
Érdemes utalvány választani, ha nem biztos benne, hogy akinek szánja, éppen ilyenre gondolt. A babakocsik és a hozzájuk illő kiegészítő termékek kinálata rendkívül széles. Lehet, hogy nem a megfelelő színű, formájú, vagy mintájú terméket választaná. Egy ajándékutalvánnyal biztos a telitalálat.

Az ajándékutalvány átadása.
A Babakocsi Mánia webáruházunk az utalványait (10x15cm) képeslap formában, díszborítékban ki is postázza Önnek, így fizikailag is át tudja adni az ünnepnapon. 

Az utalvány felhasználása:
Az ajándékutalványaink a webáruházunk minden termékére beválthatók. A hátoldalán talál egy kuponkódot. Kosárba kell rakni a kiválasztott termékeket. A kosár folyamat során felugró kupon mezőbe szükséges beírni a kódot, mely összege így levonásra kerül a végösszegből. A kuponkód 6 hónapig felhasználható, így bőven lesz idejük megtalálni a megfelelő terméket, legyen szó babakocsiról, vagy kiegészítő termékről. A kiválasztott termék/termékek összértékének minimum annyinak kell lennie, mint az utalványnak. Az utalvány készpénzre nem váltható.  
Az oldal tetejére