Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Hűségpontok

Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthetsz!:)

Webáruházunkban elindítottuk a hűségpont rendszert. Ha szereted a kedvezményeket, akkor a hűségpontokat neked találták ki! 
Vásárlásod után a hűségpontok a fiókodban várnak majd. Fontos betartani pár lépést a későbbi kellemetlenségek elkerülése miatt, így úgy gondoltam, mindenképp írok ezekről pár sorban. 

A hűségpontok mindenki számára láthatók a termékek adatlapján, megadni a webáruház rendszere azonban csak a regisztrált vásárlóknak tudja. A pontok a fiókodban kerülnek jóváírásra, így vásárlói fiókot kell létrehoznod. Kövesd ezt a 3 lépést:

  • Regisztrálj ide kattintva!
  • Lépj be a fiókodba!
  • Add le a rendelésed!

Egyéb tudnivalók:

1 pont=1Ft
Tehát ha a termék adatlapján azt látod, hogy 3.540 hűségpont szerezhető a termék megvásárlásakor, akkor 3.540Ft lesz levonható a következő vásárlásod összegéből.

A pontok összeadódnak a vásárlás során.
Ha több terméket vásárolsz, úgy az utánuk járó pontokat a rendelés leadásakor összesítve fogod látni a megrendelőlapodon.

Beváltás:
A hűségpontok a termékek vételárának megfizetésekor kerülnek jóváírásra a fiókodban, tehát a következő vásárlásod alkalmával tudod majd beváltani. 

Nem jár hűségpont:
Nem tudunk hűségpontot adni az akciós árú termékek és a szállítási díj után. Az ilyen termékek adatlapján láthatod majd az a feliratot, hogy "Szerezhető hűségpontok: 0."

Érvényesség:
A hűségpontok a fiókodban 90 napig látszanak majd, így van közel 3 hónapod beváltani. :)

Kérlek rendelés leadása előtt a fent írt 3 lépésre mindenképp ügyelj, mert a hűségpontok utólagosan nem írhatók jóvá. Emlékeztetőül:

  • Regisztrálj ide kattintva!
  • Lépj be a fiókodba!
  • Add le a rendelésed és szerezd meg a hűségpontokat! :)
Az oldal tetejére