Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

6.990 Ft
Gyártó: Berry Baby
Cikkszám: BKM01425
Szállítási díj: 1.609 Ft
Szerezhető hűségpontok: 140
Elérhetőség: Erről sajnos lemaradtál :(
Ez az adapter a Berry Baby Corrado, Dada Paradiso Luxor és Dada Paradiso MAX 500 babakocsikhoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)

Adapter pár -Maxi Cosi

6.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ez az adapter a lengyel Karwala Kite nevű 0-13kg-ig használható babahordozójával kompatibilis. (Ez rá van írva a babahordozó oldalán lévő címkére)
Ezt használják például a következő gyártók alábbi modelljeihez: Maxi Cosi, Berry Baby Corrado, Dada Paradiso Luxor és Dada Paradiso MAX 500 babakocsikhoz is....a lista még hosszú lehet.
Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)

Az oldal tetejére