Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Babakocsik mózes és sport részébe való univerzális kiegészítő kellékek.

Vállalkozásunk az országban egyedülálló módon specializálódott a babakocsik kiegészítő termékeinek gyártására.
Univerzális termékeink az évek alatt számtalan típusú babakocsin lettek tesztelve és használva. Bátran ajánljuk minden típusra. Kelméinket és alapanyagainkat Lengyelországból importáljuk. Ezek speciálisan babakocsik gyártásánál felhasznált szövetek.
Minden termékünk alapanyaga Öko-tex Standard 100 szabványainak megfelelően készített és minősített.
Vásároljon Ön is Berry Baby márkaterméket.

Babakocsi lábzsákok Babakocsi lábzsákok
A lábzsák bármilyen típusú babakocsi tökéletes kiegészítője
Bundazsákok Bundazsákok
Kínálatunkban tetszés szerint válogathat a babakocsiba, babahordozóba, autós ülésbe való bundazsákok közül. Ön és gyermeke igényeihez mérten választhat selymesen puha wellsoft és velúr bundazsákot, vagy vízlepergetős szövetből készültet is. A babahordozóba való bundazsákok 2 méretben vásárolhatók meg, a babakocsiba valók pedig egy méretesek, de több típus bővíthető, tehát növelhető a hossza. A termékek mellett részletes leírást talál. Reméljük, hogy hamarosan az Ön gyermeke is tulajdonosa lehet egy gyönyörű Berry Baby bundazsáknak. Válasszon Berry Baby márkaterméket!
Comfort tároló Comfort tároló
A Comfort babakocsi tárolók prémium minőségű rendező
Vitorlák Vitorlák
Univerzális, bármilyen kupolával rendelkező babakocsira rögzíthető.