Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Babahordozó autós ülésekhez való kiegészítő termékek.

Vállalkozásunk az országban egyedülálló módon specializálódott a babakocsik és hordozó autós ülések kiegészítő termékeinek gyártására.
Kínálatunkban megtalálja a babahordozó/ autós ülésbe való bundazsákok többféle változatát. Kedvére válogathat a vízlepergetős és a puha wellsoft vagy polár típusok között. A babahordozóra kínált egyéb kiegészítő termékeink pl. a: kupola (tető), lábzsák, gerinc kiemelő és szűkítő betétek is. Minden autós ülésbe való termékünk univerzális, tehát a babahordozók mindegyik típusába megfelelőek lesznek.

Univerzális termékeink az évek alatt számtalan típusú babahordozón lettek tesztelve és használva. Bátran ajánljuk mindegyiket. Kelméinket és alapanyagainkat Lengyelországból importáljuk. Ezek speciálisan babakocsik gyártásánál felhasznált szövetek.
Minden termékünk alapanyaga Öko-tex Standard 100 szabványainak megfelelően készített és minősített.
Vásároljon Ön is Berry Baby márkaterméket.