Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Dolgozz velünk!

Üdvözlünk a Babakocsi Mánia partnerprogramjában!
Segíts másoknak megtalálni a tökéletes babakocsit és mi segítünk neked növelni a családod bevételét.

Miért csatlakozz hozzánk?

  1. Jutalékos rendszer, beruházás nélkül: Jutalékot kínálunk minden egyes termék eladása után. Ahogy növekszik az értékesítés, úgy nő a bevételed is. Otthonod kényelméből lehetsz partner.
  2. Széles választék: Webáruházunkban óriási választékkal rendelkezünk népszerű babakocsi márkák termékeiből. Így könnyen megtalálhatod azokat a babakocsikat és kiegészítőket, amelyek érdekelnek és amikkel a legjobban tudsz azonosulni.
  3. Kiváló minőség: Büszkék vagyunk a minőségi termékeinkre. A vásárlóink elégedettek, és szívesen ajánlják tovább babakocsijainkat. Ezzel biztosítjuk, hogy vásárlóink újra és újra visszatérjenek hozzánk.
  4. Könnyű kezelhetőség: Egyszerű és felhasználóbarát rendszerrel rendelkezünk, amely lehetővé teszi az eladások nyomon követését. Így mindig tájékozott lehetsz arról, milyen eredményeket értél el hirdetéseiddel, posztjaiddal. Segítünk neked az optimalizálásában, hogy a legjobb eredményeket érhesd el programunkban.

Hogyan működik?

  1. Regisztrálj: Regisztrálj vásárlóként a webáruházba, majd töltsd ki a lenti űrlapot. Hamarosan hozzáférést kapsz egyedi partnerazonosítódhoz és a segédanyagokhoz.
  2. Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/780258773769668
  3. Nézd meg az oktató videókat és olvasd át a segítő anyagokat.
  4. Használd az egyedi partnerazonosítódat a közösségi médiában, babás-mamás Facebook csoportokban, apróhirdetésekben vagy Facebook Marketplace hirdetésekben. 
  5. Jutalékot kapsz minden eladásért: Amikor valaki a te partnerazonosítóddal ellátott linken keresztül vásárol a webáruházunkban, te jutalékot kapsz az eladás után.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget arra, hogy extra jövedelmet generálj! Csatlakozz hozzánk a Babakocsi Mánia affiliate partnerprogram keretében!

Regisztrálj még ma, az alábbi űrlapon:


Az oldal tetejére