Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Kereskedőknek

Kereskedők figyelmébe ajánljuk termékeinket!

Vállalkozásunk a kiskereskedelmi értékesítés mellett, megnyitja kapuit a kereskedők előtt is. Megkezdjük a babakocsik és a Berry Baby babakocsi kiegészítők nagykereskedelmét. 
A Berry Baby mint prémium magyar márka 2014 év elejétől van jelen a piacon. 2016- ban már védjeggyel rendelkező márkává vált.
Vállalkozásunk gyártó és importőr cég. A jelenleg foglalkoztatott 21 fő alkalmazott mellett 12 partner cég segítségével készülnek a megvásárolható Berry Baby márkatermékek, határon innen és túl egyaránt. A Berry Baby babakocsikról bemutató kisvideókat is talál youtube csatornánkon. 
Raktárainkban folyamatosan 300db körüli Berry Baby és Dada Paradiso multifunkciós babakocsit tárolunk a minél gyorsabb kiszolgálásért. A raktárról való kiszállítás ideje mindössze 3 munkanap.


A Berry Baby Kft üzemelteti az alábbi webáruházakat is, ahová szintén lehetőségük van kereskedőként regisztrálni magukat:
berrybaby.hu - babakelengye gyártás és import

babakocsimania.net - babakocsi import
- csingiling.hu - gyerekágy gyártás és import

A webáruházakhoz kapcsolódó Facebook rajongói oldalaink, ahol már több mint 200.000 fős össz követői táborral rendelkezik a márka:
berrybaby.hu Facebook oldala
csingiling.hu Facebook oldala
babakocsimania.net Facebook oldala
a Kft saját Facebook oldala

Termékeinket nyíregyházi székhelyünkről tudjuk kiszállítani Önhöz. A szállítást nagyobb mennyiség esetén saját teherautóink végzik, míg kisebb mennyiség esetén szerződött futárszolgálatunk: DPD. 
Minimális rendelési mennyiség első vásárlás alkalmával 2 babakocsi, a későbbiekben már akár 1 terméket is rendelhet majd.
Amennyiben Ön is szeretne babakocsikat forgalmazni, úgy kérjük regisztráljon vásárlóként webáruházunkba IDE KATTINTVA, majd töltse ki az alábbi űrlapot: