Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Kereskedőknek

Kereskedők figyelmébe ajánljuk termékeinket!

Ön vállalkozóként regisztrálhat a webáruházunkba. A kereskedői fiók aktiválása a lenti űrlap kitöltését követően 1-2 munkanap. Amennyiben Ön is szeretne babakocsikat, babakocsi kiegészítőket forgalmazni, úgy kérjük regisztráljon vásárlóként webáruházunkba IDE KATTINTVA, majd töltse ki a lent megjelenő űrlapot.

A Berry Baby mint prémium magyar márka 2014 év elejétől van jelen a piacon. 2016- ban már védjeggyel rendelkező márkává vált. Vállalkozásunk gyártó és importőr cég. 12 partner cég segítségével készülnek a megvásárolható Berry Baby márkatermékek, határon innen és túl egyaránt. Székhelyünk, bemutató termünk  és raktáraink Nyíregyházán találhatók. A termékeket országosan házhoz szállítjuk. Vállalkozásunk 31 főt foglalkoztat jelenleg. A babakocsik kereskedelme mellett babaruházatot és babakelengyét gyártunk. Ha ezen termékeink iránt is érdeklődik, úgy IDE KATTINTVA éri el a kínálatot.

A Berry Baby babakocsikról bemutató kisvideókat is talál youtube csatornánkon. 

Raktárainkban folyamatosan több mint 300 darab multifunkciós, többfunkciós, sport és iker babakocsit tartunk. 

Termékeinket nyíregyházi székhelyünkről tudjuk kiszállítani Önhöz. A szállítást nagyobb mennyiség esetén saját teherautóink végzik, míg kisebb mennyiség esetén szerződött futárszolgálatunk: MPL. 
Minimális rendelési mennyiség első vásárlás alkalmával 2 babakocsi, a későbbiekben már akár 1 terméket is rendelhet majd. Teljes tájékoztató levelet Ön a regisztrációját követően kap majd kollégáinktól.Az oldal tetejére