Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Iso-fix bázis talp babahordozó autós üléshez

Ez a bázis talp a kínálatunkban lévő összes babakocsi autós ülésével kompatibilis. 
(Ez a bázis talp a szabvány Karwala és Carlo, Jet, Kite típusú 0-10kg és 0-13kg-ig használható babahordozó autós üléséhez való!) A lengyel Karwala gyár gyártja. A bázis talp rögzítését követően a babahordozó "KLIKK" rendszerrel fog működni, tehát nem kell az övvel bajlódni, egyszerűen bele kattan a hordozó a talpba. Egy kategóriával emeli az autósülés biztonságosságát gyermeke számára.
FIGYELEM!!!
A bázis talppal CSAK AKKOR használható a babahordozó, ha a hordozó aljába beépítésre került az acél rudazat! Ez 2db kereszt irányú acél rudat jelent, amit a gyártó a megvásárláskor bele épített. Mivel az acél rudak a biztonsági rendszer részét képezik, ezért ezek utólag NEM BEÉPÍTHETŐK, NEM PÓTOLHATÓK házilag! 
Fontos tehát ellenőriznie (Ha már meglévő babahordozóhoz kívánja megvásárolni a talpat, hogy a hordozója iso-fix kész-e!)

Amennyiben bázis talpat csak később rendelnének a babakocsihoz, úgy megjegyzés rovatba beírhatja, hogy a későbbiekben bázis talpat szeretnének vásárolni. Így mi (felár nélkül) beleéppíttetjük az acél rudakat a hordozóba.

Ha Ön már rendelkezik autósüléssel, ami nem iso-fix, úgy egy új vázat szükséges rendelnie, hogy a bázis talpat használni tudja. A hordozó vázat itt rendelheti meg.

Az iso-fix bázis talp csak iso-fix rendszerrel rendelkező autóba köthető be. A rögzítése az autó kasznijához történik, ezért válik rendkívül biztonságossá az autósülés használata. A bázis talp bekötése mindössze 3 perces művelet, nem bonyolult. Magyar nyelvű használati útmutatót szintén mellékeljük a csomagba. A bázis talpainkra 2 év gyártói garanciát, és élethosszig tartó szervíz hátteret biztosítunk.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Ez a bázis talp a kínálatunkban lévő összes babakocsi autós ülésével kompatibilis. 
(Ez a bázis talp a szabvány Karwala és Carlo, Jet, Kite típusú 0-10kg és 0-13kg-ig használható babahordozó autós üléséhez való!)
A lengyel Karwala gyár gyártja.
A maximális, 04-es biztonsági kategóriára növeli a babahordozó használatát az autóban. 
A bázis talp rögzítését követően a babahordozó "KLIKK" rendszerrel fog működni, tehát nem kell az övvel bajlódni, egyszerűen bele kattan a hordozó a talpba.
FIGYELEM!!!
A bázis talppal CSAK AKKOR használható a babahordozó, ha a hordozó aljába beépítésre került az acél rudazat! Ez 2db kereszt irányú acél rudat jelent, amit a gyártó a megvásárláskor bele épített.
Mivel az acél rudak a biztonsági rendszer részét képezik, ezért ezek utólag NEM BEÉPÍTHETŐK, NEM PÓTOLHATÓK házilag! 
Fontos tehát ellenőriznie (Ha már meglévő babahordozóhoz kívánja megvásárolni a talpat, hogy a hordozója iso-fix kész-e!)
Amennyiben tőlünk egyidőben rendeli meg  bázis talpat és a babakocsiját (babahordozóval), úgy az acél rudazatot a babahordozó aljába beleépíttetjük a gyárban, így  Önnek emiatt nem kell aggódnia, a babahordozó autós ülése garantáltan kompatibilis lesz .
Az iso-fix bázis talp csak iso-fix kész autóba köthető be. A rögzítése az autó kasznijához történik, ezért válik rendkívül biztonságossá az autós ülés használata.
A bázis talp bekötése mindössze 3 perces művelet, nem bonyolult.
Magyar nyelvű használati útmutatót szintén mellékeljük a csomagba.
A bázis talpainkra 2 év gyártói garanciát, és élethosszig tartó szervíz hátteret biztosítunk.
A számla megőrzése a garanciális idő után is szükséges!
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)