Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó.

Az adapterek segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. A termék fotójára kattintva olvasható azon babakocsik listája, melyekkel kompatibilis az adott adapter típus.
Rendezés:
Nézet:
Eladva (előrendelhető termék)
Ez az adapter a Tomas Hiker babakocsihoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár a képen látható 2 db adapterre vonatkozik.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Számos lengyel babakocsi adaptere. Kínálatunkban pl. ez az adapter a Berry Baby Sojan Cayenne, Berry Baby Sojan Kuga, Berry Baby Sojan Huracan, Berry Baby Sojan Agix, Kunert Lavado, Kunert Mila, Kunert Rotax, Kunert Master, Tomas Monoe babakocsihoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Számos lengyel babakocsi adaptere. Kínálatunkban pl. a Berry Baby Moon és Berry Baby Marina babakocsihoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Ez az adapter a lengyel Karwala Kite nevű 0-13kg-ig használható babahordozójával kompatibilis. (Ez rá van írva a babahordozó oldalán lévő címkére)
Ezt használják például a következő gyártók alábbi modelljeihez: Maxi Cosi, Berry Baby Corrado, Dada Paradiso Luxor és Dada Paradiso MAX 500 babakocsikhoz is....a lista még hosszú lehet.
Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Számos lengyel babakocsi adapter. Kínálatunkban pl. ez az adapter a Berry Baby Sojan Cayenne, Berry Baby Sojan Kuga, Berry Baby Sojan Huracan, Berry Baby Sojan Agix, Kunert Lavado, Kunert Mila, Kunert Rotax, Kunert Master, Tomas Monoe babakocsihoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár 1 pár adapterre vonatkozik (2 db)
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Számos lengyel babakocsi adaptere.
Kínálatunkban pl. a Berry Baby LUX babakocsihoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó. Az ár a fotón látható 2 db adapterre vonatkozik.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Raktáron (szállítás: 1-5 nap)
Ez az adapter a Kunert SILVER és a Kunert GOLD babakocsikhoz való. Segítségével a vázhoz rögzíthető a babahordozó.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)